Behandeling

Relax & Release

Behandeling

Relax & Release

Je hoofd leegmaken en even helemaal opladen. Wanneer heb je dit voor het laatst gedaan? Wat heb jij nodig om tot rust te komen en je eigen kracht weer te voelen? Met Relax& Release krijg je alle ruimte om lichaam en geest te ontspannen en het contact met jezelf te versterken. Laat je onderdompelen in het geluid van klankschalen en geniet van persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. Plan tijd in voor jezelf. Maak een afspraak voor een Relax & Release-sessie.

Bijzonderheden en tarieven

  • Tijdsduur: circa 2 uur
  • Geschikt voor 1 – 4 personen

Tarieven

*1 pers – €90,- | 2 pers – €150,-
3 pers – €210,- | 4 pers – €260,-

Alle bedragen zijn inclusief hapjes en drankjes.

*Stempelkaart koop 4 en krijgt 1 gratis behandeling.

 

Klankschaal

Wensen voor jezelf

Aan het begin van de sessie sta je stil bij wat je wilt bereiken. Heb je een specifiek doel?

  • Rust en concentratie voor een examen
  • Beter omgaan met een burn-out of depressie
  • Overgangsklachten verminderen
  • Persoonlijke ontwikkeling stimuleren
  • Onbegrepen klachten verlichten

Neem jouw wensen mee in de sessie. Ze zijn het kompas voor een bijzondere reis naar binnen. Kom je voor het eerst naar Little Zensations? Dan hebben we vooraf altijd even contact. Om kennis te maken en te bespreken wat de aanleiding voor jouw afspraak is. Zo weet ik al een beetje wie jij bent en wat je nodig hebt.

De kracht van geluid

Tijdens de sessie Relax & Release lig je comfortabel op een zachte ondergrond. Door heel bewust te ademen kom je uit de ‘denkmodus’. Het is tijd om te aarden met het geluid van de buddha bowl en klankvorken. Je hoofd is helder en je lijf voelt aangenaam zwaar. De trillingen van klankschalen en exotische instrumenten zorgen voor een diepe ontspanning. Ze helpen jou om bij jezelf te komen en los te laten wat jou blokkeert. Denk aan emoties, oude ervaringen en negatieve overtuigingen. Het enige wat jij hoeft te doen is openstaan voor een bijzondere ervaring en genieten van het proces.

Bijkomen en napraten

Aan het einde van de sessie heb je alle tijd om bij te komen en jouw ervaringen te delen als je hier behoefte aan hebt. De sessie is ruim gepland. Iets om naar uit te kijken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Relax & Release in jouw situatie? Neem dan contact met me op. Wil je een afspraak maken voor een sessie? Dit doe je heel eenvoudig online. Selecteer de datum en het tijdstip van jouw keuze en noteer deze in je agenda.

 

Klankschaal
Klankschaal

Klantervaringen

Wat ze zeggen over Relax & Release

Zahra over Relax & Release

De ervaring die ik heb gehad bij little Zensations was bovenverwachting. Ik ging er nuchter in zonder er eigenlijk bij na te denken wat voor effect deze sessie zou kunnen hebben. Door mijn bezoeken ben ik een stuk dichterbij mijzelf gekomen en laat ik makkelijker los. Als je het moeilijk vind je gevoelens te uiten of los te komen raad ik je deze behandelingen ten zeerste aan. Heb je hier geen last van dan kan je ook even ontspannen. Bedankt voor alles en ik kom zeker terug ❤️

Zahra

Marie-Sophie over Relax & Release

”Wat zo heerlijk is aan een sessie van Sharon is het wereldje van rust en liefde waarin je binnenstapt.

Overal is aandacht aan besteed en dat alleen al werkt helend, en dan waren we nog niet eens écht begonnen.

Als je behoefte hebt aan aandacht voor jezelf, ontspanning en transformatie raad ik het je van harte aan om met Sharon te werken. Ik heb enorm genoten van de heling en geluiden. Daarbij is ze een van de weinige mensen die ik heb ontmoet met een oprechte en authentieke expressie van liefde & zijn. ‘’

Marie-Sophie

Hans over Relax & Release

Emotions from 100 to 0

Love it!

Thx Hans

Umut over Relax & Release

Hi! Ik raad de sessie’s van Sharon zeker weten aan. Als jonge ondernemer met eigenlijk altijd te weinig tijd om nog meer dingen te doen raakte ik langzamerhand in een sleur van vermoeidheid in combinatie met stress door werk. Ik begon met het doen van middagdutjes omdat ik gewoon elke dag helemaal gesloopt was, het voelde echt alsof ik richting een burn-out ging. Door adviezen van mijn omgeving die al eerder bij Sharon waren geweest heb ik maar een gok gewaagd om te kijken of het echt hielp, zelf geloofde ik er namelijk niet in.
Eenmaal aangekomen was er een hele relaxte en ontspannen sfeer en voelde je direct de rust, natuurlijk was ik zelf ook best zenuwachting van wat ik nou kon verwachten. Sharon heeft alles vanaf het begin haar en haarfijn uitgelegd en me precies verteld wat ik kon verwachten. Toen de sessie begon moest ik de ademhalingen even onder de knie krijgen maar echt waar alles wat ze van tevoren verteld heeft en alles wat mijn vrienden mij verteld hebben klopt echt. Na een sessie van 1 uur voel je echt alsof je 8 uurtjes geslapen hebt. Je bent zo uitgerust je bent zo zen zo relax echt een hele aparte ervaring voor mij. Ik heb de dagen erna echt rust gecreëerd in mij en werd veel actiever en productiever op werk. Ik adviseer iedereen die in dezelfde situatie zit om dit te ervaren. Het is bijna magisch =)

Relax & Release

Gun jezelf een bijzondere ervaring