Sessie

Relax & Release

 

Sessie

Relax & Release

Je hoofd leegmaken en even helemaal opladen. Wanneer heb je dit voor het laatst gedaan? Wat heb jij nodig om tot rust te komen en je eigen kracht weer te voelen? Met Relax& Release krijg je alle ruimte om lichaam en geest te ontspannen en het contact met jezelf te versterken. Laat je onderdompelen in het geluid van klankschalen en geniet van persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. Plan tijd in voor jezelf. Maak een afspraak voor een Relax & Release-sessie.

Bijzonderheden en tarieven

  • Tijdsduur: circa 2 uur
  • Geschikt voor 1 persoon
    (op aanvraag ook mogelijk voor 2 personen)

Tarieven

Maak een afspraak online en betaal achteraf. Het bedrag bepaal je zelf. Bekijk wat je kunt missen. Lees meer over onze betalingsfilosofie.

De sessie is inclusief hapjes & drankjes.

Klankschaal

Wensen voor jezelf

Aan het begin van de sessie sta je stil bij wat je wilt bereiken. Heb je een specifiek doel?

  • Rust en concentratie voor een examen
  • Beter omgaan met een burn-out of depressie
  • Overgangsklachten verminderen
  • Persoonlijke ontwikkeling stimuleren
  • Onbegrepen klachten verlichten

Neem jouw wensen mee in de sessie. Ze zijn het kompas voor een bijzondere reis naar binnen. Kom je voor het eerst naar Little Zensations? Dan hebben we vooraf altijd even contact. Om kennis te maken en te bespreken wat de aanleiding voor jouw afspraak is. Zo weet ik al een beetje wie jij bent en wat je nodig hebt.

De kracht van geluid

Tijdens de sessie Relax & Release lig je comfortabel op een zachte ondergrond. Door heel bewust te ademen kom je uit de ‘denkmodus’. Het is tijd om te aarden met het geluid van de buddha bowl en klankvorken. Je hoofd is helder en je lijf voelt aangenaam zwaar. De trillingen van klankschalen en exotische instrumenten zorgen voor een diepe ontspanning. Ze helpen jou om bij jezelf te komen en los te laten wat jou blokkeert. Denk aan emoties, oude ervaringen en negatieve overtuigingen. Het enige wat jij hoeft te doen is openstaan voor een bijzondere ervaring en genieten van het proces.

Bijkomen en napraten

Aan het einde van de sessie heb je alle tijd om bij te komen en jouw ervaringen te delen als je hier behoefte aan hebt. De sessie is ruim gepland. Iets om naar uit te kijken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Relax & Release in jouw situatie? Neem dan contact met me op. Wil je een afspraak maken voor een sessie? Dit doe je heel eenvoudig online. Selecteer de datum en het tijdstip van jouw keuze en noteer deze in je agenda.

Klankschalen
Relax & Release
Kristal klankschaal

Relax & Release

Gun jezelf een bijzondere ervaring