Huisregels & Voorwaarden

Hygiëne  Little Zensations gaat zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. Alles wordt naar elke behandeling grondig schoongemaakt. Er wordt van de cliënt verwacht dat zij zich houden aan de persoonlijke hygiëne regels.

Afspraken Tijdens de behandeling wordt de telefoon niet opgenomen, dit om de rust uiteraard te bewaren. Je kan zelf een afspraak maken via de website. Wil je liever mij spreken, laat een voicemail achter of stuur een email via contact pagina. Ik doe mijn best om dezelfde dag nog terug te bellen.

Op tijd zijn Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

U dient ongeveer 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen.

Te laat komen De gereserveerde tijd wordt speciaal voor je vrij gehouden en andere cliënten moeten teleurgesteld worden. Mocht je dus te laat op uw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

In het geval je te laat bent is het ter beoordeling van Little Zensations of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak
U kunt uw afspraak binnen 48 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren, zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt.

Betaling Maak een afspraak online en betaal achteraf. Het bedrag bepaal je zelf. Bekijk wat je kunt missen. Lees meer over onze betalingsfilosofie.

Klachten of ontevreden Little Zensations doet er alles aan om goede kwaliteit diensten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stelt Little Zensations het zeer op prijs dat u contact opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.

Kom tot rust

Gun jezelf een bijzondere ervaring