Over Sharon

I am the Helper

Mijn verhaal

Jezelf verliezen. Uit ervaring weet ik hoe groot de impact kan zijn. Gelukkig lukte het me ook om weer in mijn kracht te komen. Klankschalen speelden hierbij een belangrijke rol. Per toeval ontdekte ik hoe heilzaam en ontspannend hun geluid is. Wat ik ervaarde wilde ik voor elke vrouw toegankelijk maken. Zo is Little Zensations ontstaan.

Met Little Zensations zorg ik ervoor dat je met hart en ziel kunt ontspannen. Hierdoor kom je dichter bij jezelf en ervaar je hoe krachtig je bent.

 

I am the Helper

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Sharon en ik kom uit Louisiana. Hier groeide ik op met normen als liefde voor familie en elkaar helpen. Ook ontdekte ik hoe belangrijk lekker eten en gezelligheid zijn. Inmiddels woon ik ruim 35 jaar in Nederland. Hier vond ik 30 jaar geleden mijn Mister Right. Samen kregen we 3 dochters die inmiddels volwassen zijn en op wie we supertrots zijn.

In mijn carrière heeft de zorg voor anderen altijd voorop gestaan en in mijn privéleven is dit niet anders. Ik ben geboren om te (ver)zorgen en haal hier veel voldoening uit. Little Zensations is me dan ook op het lijf geschreven.

 

Natuur

Mijn ontdekking

Elk succesverhaal heeft een begin. Ik was 43 en stond op een ochtend voor het koffiezetapparaat toen uit het niets de tranen over mijn wangen rolden. Op dat moment had ik geen idee wat er met me aan de hand was. Deze dag was het begin van een onrustige en emotionele periode. Het was een moeilijke tijd waarin ik mezelf ben kwijtgeraakt.

Twee jaar later werd alles duidelijk; ik zat in de overgang. Dit zorgde ervoor dat ik mijn spontaniteit, humor, lachmomenten, gekkigheid en energie verloor. Ik voelde me net een holbewoner. Alles werd me teveel. Tot ik op een dag echt de bodem bereikte.

Ik moest iets doen. Zo doorleven was voor mij geen optie. Ik wilde mezelf weer zijn en alleen ik kon dit bereiken. Al jaren had in interesse in yoga. Dit was het moment om hier iets mee te doen. Wat ben ik blij dat ik lessen ben gaan volgen. Het was ‘life changing’. Niet zozeer door de yoga zelf als wel door wat ik na afloop van een van de lessen ervaarde. Ik lag met mijn ogen dicht toen ik een geluid hoorde dat ik niet kende. Het bracht me in vervoering. Opeens hoorde ik in de verte iemand praten. Ik ontwaakte uit een diepe roes. Waar was ik? Ik moest me even oriënteren. De laatste tien minuten van deze yogales waren onvergetelijk voor mij. Vrolijk en vol energie ging ik weer naar huis. Ik zag de zon weer schijnen.

 

De geboorte van Little Zensations

Eenmaal thuis ging ik op zoek naar de oorsprong van het geluid dat mij zo geraakt had. Hier moest ik meer van weten. Het bleken kristallen klankschalen te zijn. Hoe was het mogelijk dat deze klankschalen binnen 10 minuten zo’n groot effect op mij hadden?

Benieuwd wat het geluid van klankschalen zo krachtig maakt? Hier lees je er meer over.

Hoe kon ik de heilzame werking van klankschalen ook voor andere vrouwen toegankelijk maken? Vanuit deze wens is het idee voor Little Zensations ontstaan. Onderzoeken doe ik nog steeds. Ik blijf bijleren en ontdekken hoe ik mensen verder kan helpen om door ontspanning tot zichzelf te komen. Het maakt mij gelukkig om dit werk te doen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Little Zensations? Neem dan contact me op of bekijk mijn aanbod.

 

 

Klankschalen
Sharon Beck
Natuur

Weer zielsgelukkig

Vind je harmonie
& balans terug

Weer zielsgelukkig

Vind je harmonie
& balans terug