Behandeling

Klankschaal massage

Klankschaalmassage

 

Behandeling

Klankschaalmassage

Zoek je een fijne manier om de stress in je lijf los te laten of wil je gewoon een momentje voor jezelf en lekker relaxen? Met een klankschaalmassage kan het allebei. Geniet van fysieke ontspanning door de heilzame werking van klankschalen op jouw lijf. Een klankschaalmassage kan nuttig zijn voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, vermindering van stress en spanning, en verlichting van lichamelijke klachten. Het kan ook helpen het lichaam in balans te brengen.

Tijdens een klankschaalmassage worden klankschalen op en rond het lichaam geplaatst en vervolgens zachtjes aangeslagen of gewreven om een rustgevende vibratie te creëren. Deze vibraties kunnen helpen om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te verbeteren, en spanning worden verminderd. Als je bijvoorbeeld last hebt van gespannen spieren, pijnlijke gewrichten, hoofdpijn of slaapproblemen, kan een klankschaalmassage helpen om deze symptomen te verlichten. Het kan ook nuttig zijn als je veel stress ervaart of als je je emotioneel uit balans voelt.

Geef jezelf me-time cadeau en plan een afspraak voor een klankschaalmassage.

 

 

De kracht van klankschalen

Klankschalen spelen een belangrijke rol in de behandeling klankschaalmassage en dat is niet voor niets. Het geluid en de trillingen die ze voortbrengen hebben een helende en ontspannende werking. In mijn persoonlijke verhaal lees je hoe ik dit bij toeval ontdekte.

De werking van klankschalen kun je het beste vergelijken met een steen die je in het water gooit. Rond de plek waar de steen het water raakt, ontstaan kringen die zich verder verspreiden. Elke molecuul in het water wordt hierdoor in beweging gezet. In jouw lichaam gebeurt eigenlijk hetzelfde. Dit komt omdat we voor 70% uit water bestaan.

Zachte trillingen stimuleren de cellen in jouw lichaam en ondersteunen hiermee belangrijke fysieke, mentale en emotionele processen. Van bloeddruk en ademhaling tot het loslaten van oude overtuigingen. Hierdoor zit je in alle opzichten beter ‘in je vel’. Tijdens een sessie merk je dat je je bewuster bent van je lichaam. Door het luisteren naar het geluid van klankschalen kom je meer in het ‘hier en nu’ en ervaar je een diepe ontspanning.

Tijdens jouw behandeling werk ik met klankschalen van verschillende materialen. Heel bijzonder vind ik klankschalen van kristalkwarts. Deze hebben een diepere werking. Dit komt door de hoge trillingsfrequentie. Het effect van deze klankschalen is ook sterker omdat veel weefselstructuren in ons lichaam uit kristalvormen bestaan.

 

Bijzonderheden en tarieven

Het is belangrijk om te onthouden dat een klankschaalmassage geen vervanging is voor medische behandelingen en dat het niet voor iedereen geschikt is. Als je bijvoorbeeld hoog zwanger bent, een pacemaker hebt of epilepsie hebt, is het belangrijk om eerst advies te vragen aan een arts voordat je een klankschaalmassage ondergaat.

Een klankschaalmassage krijg je over de kleding heen. Je doet alleen je schoenen uit en eventueel een riem of sieraden. Trek in ieder geval comfortabele kleding aan.

Deze behandeling is uitsluitend als een-op-een afspraak te boeken.

Tarieven

Maak een afspraak online en betaal achteraf. Het bedrag bepaal je zelf. Bekijk in alle eerlijkheid wat je kunt missen. Lees meer over onze betalingsfilosofie.

Betaal per pin, met een tikkie of contant

 

Klankschaalmassage

Bijkomen en napraten

Aan het einde van de behandeling heb je alle tijd om bij te komen en jouw ervaringen te delen als je hier behoefte aan hebt. De behandeling is ruim gepland. Iets om naar uit te kijken toch?

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Dit doe je heel eenvoudig online. Selecteer de datum en het tijdstip van jouw keuze en noteer deze in je agenda.

 

Klankschaalmassage tafel
Relax & Release
Klankschalen voor massage

Klankschaalmassage

Gun jezelf een bijzondere ervaring

Klankschaalmassage

Gun jezelf een bijzondere ervaring