Behandeling

Klank meditatie

 

 

 

 

 

Behandeling

Klankmeditatie

Een klankmeditatie kan heel nuttig zijn voor mensen die behoefte hebben aan ontspanning, stressvermindering, een verbeterde concentratie of emotieregulatie en innerlijke rust.

Bij een klankmeditatie worden geluiden gebruikt, zoals tuning forks, native drums, windgong of andere instrumenten om een ontspannen sfeer te creëren en je geest te kalmeren. Deze geluiden stimuleren je hersenen en kunnen een meditatieve staat opwekken, waardoor je je meer bewust wordt van je lichaam en geest. Als je bijvoorbeeld last hebt van stress, spanning of angst, kan een klankmeditatie je helpen om te ontspannen en je geest tot rust te brengen. Het kan ook nuttig zijn als je moeite hebt om je te concentreren of als je je creativiteit wilt stimuleren.

 

Waarom neemt meditatie z’n vlucht?

Meditatie neemt zijn vlucht als alternatieve geneeswijze omdat steeds meer mensen op zoek zijn naar manieren om hun lichamelijke en geestelijke welzijn te verbeteren zonder medicatie of invasieve behandelingen. Meditatie kan helpen bij:

Stressvermindering: Mensen hebben steeds meer last van stress in hun dagelijks leven en zoeken manieren om te ontspannen. Klankmeditatie kan helpen bij het verminderen van stress en angst, waardoor mensen zich beter voelen en beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

Innerlijke rust en kalmte: De geluiden die tijdens klankmeditatie worden gebruikt, kunnen mensen helpen zich te concentreren en hun gedachten te kalmeren. Het helpt mensen om meer in het moment te zijn en om zich te focussen op het huidige moment, in plaats van zich zorgen te maken over de toekomst of het verleden.

Spirituele groei: Klankmeditatie kan helpen bij spirituele groei en bewustzijn. Door te mediteren met klanken, kan men een dieper begrip krijgen van zichzelf en van de wereld om hen heen. Het kan ook helpen bij het ontwikkelen van een dieper gevoel van verbondenheid met anderen en met de natuur.

Kwaliteit van leven: Meditatie is ook een praktische en toegankelijke manier om mindfulness en zelfbewustzijn te ontwikkelen, wat kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven.

 

 

 

Bijzonderheden en tarieven

Het is belangrijk om te onthouden dat elke meditatie-ervaring uniek is en dat wat voor de ene persoon werkt, niet per se voor de andere persoon werkt. Als je geïnteresseerd bent is de beste manier om te achterhalen of het voor jou hulpgevend kan zijn, het gewoon proberen. Plan tijd in voor jezelf. Maak een afspraak voor een klankmeditatie.

Deze behandeling is te boeken voor zowel een een-op-een afspraak of als twee-persoons afspraak.

Tarieven

Maak een afspraak online en betaal achteraf. Het bedrag bepaal je zelf. Bekijk in alle eerlijkheid wat je kunt missen. Lees meer over onze betalingsfilosofie.

Betaal per pin, met een tikkie of contant.

 

 

 

Bijkomen en napraten

Aan het einde van de behandeling heb je alle tijd om bij te komen en jouw ervaringen te delen als je hier behoefte aan hebt. De behandeling is ruim gepland. Iets om naar uit te kijken toch?

Wil je een afspraak maken voor een behandeling? Dit doe je heel eenvoudig online. Selecteer de datum en het tijdstip van jouw keuze en noteer deze in je agenda.

 

windmobiel
Klankschaal

Klankmeditatie

Vind innerlijke rust