Overzicht sessies

Relax & Release sessie

Laat je onderdompelen in het geluid van klankschalen en geniet van persoonlijke aandacht in een sfeervolle omgeving. Plan tijd in voor jezelf.

Logo Lulu & Jack

Junior Zen sessie

Junior Zen

Little Zensations geeft jouw zoon of dochter een steuntje in de rug met de ontspannende en helende werking van klankschalen met de Junior Zen sessie.

WO to WO

WO to WO ceremonie

Met WO to WO kunnen vriendinnen, moeders en dochters en naaste collega’s op een bijzondere manier hun onderlinge band vieren en versterken.

Klantervaringen

Wat ze zeggen over Little Zensations

Zahra over Relax & Release

De ervaring die ik heb gehad bij little Zensations was bovenverwachting. Ik ging er nuchter in zonder er eigenlijk bij na te denken wat voor effect deze sessie zou kunnen hebben. Door mijn bezoeken ben ik een stuk dichterbij mijzelf gekomen en laat ik makkelijker los. Als je het moeilijk vind je gevoelens te uiten of los te komen raad ik je deze behandelingen ten zeerste aan. Heb je hier geen last van dan kan je ook even ontspannen. Bedankt voor alles en ik kom zeker terug ❤️

Zahra

Marie-Sophie over Relax & Release

”Wat zo heerlijk is aan een sessie van Sharon is het wereldje van rust en liefde waarin je binnenstapt.

Overal is aandacht aan besteed en dat alleen al werkt helend, en dan waren we nog niet eens écht begonnen.

Als je behoefte hebt aan aandacht voor jezelf, ontspanning en transformatie raad ik het je van harte aan om met Sharon te werken. Ik heb enorm genoten van de heling en geluiden. Daarbij is ze een van de weinige mensen die ik heb ontmoet met een oprechte en authentieke expressie van liefde & zijn. ‘’

Marie-Sophie   

Mona over Wo to Wo ceremonie

Heel erg bedankt Sharon, was super gezellig avond vol met energie ook special thanks to Looks by W voor de mooi Goddess look.

Liefs, Mona

Hakima over Wo to Wo ceremonie

De eerste keer dat ik deze sessie doe, ik had het niet verwacht dat het zo geweldige avond zou zijn. Heel erg bedankt Sharon voor deze avond en bedankt aan Looks by W voor de mooi look.

Kus, Hakima

Hans over Relax & Release

Emotions from 100 to 0

Love it!

Thx Hans

Wafae over de WO to WO ceremonie

Ontzettend bedankt voor de liefdevolle avond. You’re inspiring.

Liefs, Wafae

Kom tot rust

Gun jezelf een bijzondere ervaring